Tuesday, 10 January 2012

Wordless Wednesday


My favourite refreshing body spray....Bau bunga ros gitu......:)

psst psst : Amat penting untuk kekalkan keharuman dengan bilik yang aircond dia rosak.....huhuu...

19 comments:

  1. ni msty dpt royalti kn promot bnda ni..ley la blnje miera..ahaha

    ReplyDelete
  2. waaa..belakang lotion tu patot dok depan..ngehehehe ! =P

    ReplyDelete
  3. xdaok la miera...ini haruman kesukaan saya la....bau dia bunag2 tau....sedap...:)

    aien....yg tue ek...ekekeke....itu bag kite menutup meja bersepah

    ReplyDelete
  4. memang best......macam bau bunga jer....:)...beli la awak....

    ReplyDelete
  5. Hahaha suke part yg 'aircond dia rosak.....huhuu...' ingt kan blk ber econ jerh..

    Cmne? Dh dside ke nk beli hp bawu?
    Btw thx for the warm wish.. :)

    ReplyDelete
  6. Ain.....tau dak....sampai naik migrain tau kepala kite nieh aircond rosak

    ReplyDelete
  7. beli kat mana ni ek?
    mcm best je ;)

    ReplyDelete
  8. haha...kite beli dekat Haniffa kat Area Masjed Jamek....kat situ jer kite jumpa....susah nak jumpa menda alah nie kat tmpat lain..satu lagi ada dekat GIANT Rawang

    ReplyDelete
  9. adakah ini sesi promotion... hakhakhakhak

    ReplyDelete
  10. a'ah ni kire macam sesi promotion x berbayor/ x bertauliah....kikikiki...

    ReplyDelete
  11. ouh jenama pe ni...kite suka bauh buah je, mcm oren/apple hehe

    ReplyDelete
  12. hihi..mmg penting bnde nih..klo bau mmg xselesa..

    ReplyDelete
  13. Paris...Jenama YARDLEY....em...x ramai yg tahu ek jenama ni...hehe...ni kire macam old skoolll punye

    ReplyDelete
  14. Shah...tau xpe...tambahan plak dengan keadaan yang panas...AMAT PENTING!!..:)

    ReplyDelete