Thursday, 26 January 2012

Tabiat Buruk....

 Hi Guys....

Pagi ni kan, kite datang opis..trus buka buku note kite ( nak cek keje lama...hehe)...sekali kan...setiap kali kite selak jer page buku kite...ada jer kite akan conteng.....Haish...nampak benor kite ni suke menconteng-conteng.....bak kata mama kite ....tangan x reti dok diam......

ha...tgk la kat bawah ni...



Mesti kite tgh bosan ni dok dalam bilik meeting
Dekat tisu pun kite lukis...hahahahha...(luahan perasaan)

Erm....kite ni sebenarnya,,,,bercita-cita nak jadi fesyen designer..hoho
Psst psst : Haish.....bila la nak berubah ek.......supaya tangan ni x menconteng merata-rata

14 comments:

  1. sama la..kengkadan memang syok sgt menconteng sampai tak sedar ada orang panggil :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe....conteng tuh penting bagi ilangkan bosan...:D

      Delete
  2. nie tangan berseni nie.. kan nak jadi pakar designer. hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha...berseni menda....main2 dalam meeting room adala...

      Delete
  3. conteng2 ni memang best..leka dibuatnya.. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang pun....macam nikmat sangat dapat conteng2 nieh...hehe

      Delete
  4. patutla buku nota cepat abis..:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. bweeekkk...xpa...nanti p tech update...kita soppping buku nota free kat booooth vendor...:D

      Delete
  5. Tuh dia.. Hahhahha eh tp kite pon same la... Klu kat college or ade ape2 briefing lagi laaa.. Sangappp je busan! Memang lukis2 ni mengisi mse lapang

    ReplyDelete
  6. lebih kurang mcm tangan ayie jugak sweetpea nih..suka menconteng. ^____~

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama ek...meh2 tgk tangan sama ke x..:D

      Delete
  7. hehee.. fik kalau bosan pon suka sketching kat atas meja, kertas, tisu dan apa jua permukaan yang boleh diconteng heheee..

    rasa cam best kan bila dapat ekspresikan luahan isi hati dengan melukis ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup betoi...tap ingat masa kecik dulu slalu kite kena pukul ngan mak kite sebab conteng dinding ..hehe

      Delete