Monday, 16 January 2012

Birthday My BFF

Hi Guys,

Smlm kan kite g sambut beleted b'day BFF ( merangkap sahabat, housemate, kawan gaduh, kawan baik ) kite...hehe...dia bising benor nak makan blue berry cheese cake...so kite pun bawak la dia g makan cake dia tuh kat dengan Secret Recipe Plaza Damas pas balik dari keje....erm....bertapa kite sayang kat kawan kite tuh...walau kite ni dalam keadaan yang pening + penat time tu ( em...arap2 dia x baca entry nie...kalau x kang kembang semangkuk kawan kite tuh..sebab kite ckp kite syg dia...:P)....



Tgk tuh....muka b'day girl bosan tunggu makanan

hah amik kamu nak sangat blue berry cheese cake


Spegetti menda ntah kawan kite order nie..

haha.....semangat tgk makanan

NI makanan yg kite order...tp sekerat ja kite makan sebab x lalu nak abiskan...lagi sekerat kawan kite abiskan..
Balik tuh....kite tido trus sebab pala pening sangat2....then kul 3 pagi bangun....bersengkang mata siapkan tempahan manik nieh...hehe...akhirnya...kul 5 pagi semua siap....:)



Psst psst : Arap2 arini keadaan kite ok...xnak pala berpusing lagik...huhu

11 comments:

  1. saye pon kawan awak jugak..
    t bufday saye awak blnje ek..hihi
    happy birthday tuk kawan awak..

    ReplyDelete
  2. Happy b'day juga..
    moga suksess selalu..
    nampak sedap spagetti tu..^^

    ReplyDelete
  3. ieyla....hehe.....ok2....nanti kite blanja...

    ReplyDelete
  4. Lily...spagetti tuh vageterian punya...x sedap!!

    ReplyDelete
  5. memang untung sesiapa yg dapat kawan dgn sweetpea nih...

    ReplyDelete
  6. Happy Birthday untuk BFF awak.. :)


    cantik la manik2 tu... ^_^"

    ReplyDelete
  7. hah! bestnye! btw ctk manik itu

    ReplyDelete
  8. aien....hehehe....arigato'...:)

    ReplyDelete