Saturday, 14 January 2012

Black n White

Hi Guys...
Last week kite balik umah mak saudara kite kat Rawang...kite sebenarnya dah lama nak balik sana....tapi asyik ada hal saja...sampai mak saudara kite dah bising..huhuhu.....

Sepupu kite balik bercuti sem....dia blaja kat Australia sana nun...so...bila balik...as usual..mesti kena bawak balik buah tangan dekat kakak sepupu dia yang paling comel ini (sesekali nak perasan...jgn marah..:D)...

Tgk kat bawah ni...kite dapat coklat dalam Tin panda...hehe....comel kan kan...tin ni bagus....selain tebal dan ada coklat yang sedap...ia juga boleh digunakan untuk menjadi tabung....:)


wuuu....POOOOOOO  

Psst psst : Nanti balik sana beli lagik coklat tau kat Kak Angah...hahaha

18 comments:

  1. Halahhh.. Halahh.. Somelnye diye. Kale pon same ngn panda. Hikhikhik.. Mcm tau2 je sepupu die ni kne menabung. Nk beli hp bru :p

    ReplyDelete
  2. ahaks....tula pasai...satu hari simpan 5 posen...agak2...bile la yer cukup nak bli hp baru tuh....kiki

    ReplyDelete
  3. waa. sedapnyer. xpenah bagi kat L pun.. huuu

    jom baca sekejap..=)
    http://lolz-l.blogspot.com/2012/01/berkata-dengan-lemah-lembut.html

    ReplyDelete
  4. L..meh sini...saya bagi...

    Lala...hehe....best best...coklat dapat buangkan stress

    ReplyDelete
  5. nak T___T
    pos kat kita jga lah...=)

    ReplyDelete
  6. hehehe....boleh2...nanti kite pos...kikiki...yo yo oooo ja kan...:P

    ReplyDelete
  7. comelnye tin panda tu..
    boleh buat tabung plak tu..

    ReplyDelete
  8. smart lah tin tu..ingat tin apa, rupanya ada coklat. bertuah badan mak sedara. hehe..

    ReplyDelete
  9. lily..a'ah..comel kan...:D

    Aida....aippp...spupu la...bukan mak sedara...kikiki

    ReplyDelete
  10. MSP.. Jgn tatau FM penah menabung sbb suke tgk 5posen. Tbg kck yg transparent teddybear tuh je. Bile dh penuh, kire2 blk ade 800 ok? Jgn x pcya! Lol

    ReplyDelete
  11. hoh...yeker....pergh.....xle nieh..nak kena menabung gak nieh....untung2 leh angkut galaxy Nexus ( aiiiit sudah tukar...haha)

    ReplyDelete
  12. tertiba rasa jeles pulak...... he3

    ReplyDelete
  13. a'ah memang cantik laa tin coklat panda tu...^__^

    ReplyDelete