Wednesday, 18 January 2012

Training JOGET

Hi Guys,

Arini kan, kite pegi TRAINING JOGET dekat dengan INTAN...haha...korang jgn pikir kite g training menari lak....JOGET tuh sebenarnya adalah satu Tools untuk develop system...so please....jgn salah anggap k...:D

FYI (errr....allergic dengar ayat ni tau sebenarnya)...adalah satu Tools open source yang Malaysia sendiri buat tau....so...it's quit good jugak la...sebab kite can simply develop 1 system yang maybe makan masa 1 month ke maybe 2 or 3 hours jer ( depend jugak complexity system la)....kalau dah complex sangat xyahla nak berangan 2 or 3 jam okeh....

Erm...gambor kite xda dalam klas tuh...sebab sengan la nak tangkap gambor...kite duduk second row...kite sempat amik gambor my senior ja...ahaks...KAK ya Ampun sebab publish gambor korang dalam nieh..ekekekeke...

Senior ku....Puan Olla n Puan Milah (uuuu nama glamer u I bagi)

Pepagi semasa menunggu senior kite sampai..sibuk je kan nak begambor jugak...:D
Owh...balik tuh kan...kite sempat menyinggah kat Lovely Lace (One Utama)....g beli perfume nak letak dalam bilik.....korang tau x.....memang berbaloi la korang g bli air freshner dia....murah.....kalau harga biasa kan ....RM 14.90 ( satu tin) ni kite beli dua RM 19.90....huuuuuuuuuuuu jimat 9.90 ....wow...memang berbaloi kan....ingat nanti cuti nak p beli lagi la...em...( Cik Pea...asal la kamu x bli banyak2 tadi kan....saja je kan nak cari alasan nak g singah dua tiga kali kan...:P)..



Psst Psst : Bilik opis kite dah bau macam Lovely Lace skrg...hehehhee....





12 comments:

  1. haiisshh dr ari tu duk usha mende nih..
    sekali lg g memng rembat trus ni..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. rembat jer....x rugi....memang best....dah la murah...:D

      Delete
  2. sedap jer bau dia ni kan..
    mendamaikan.. :)

    ReplyDelete
  3. nak beli satu la letak dlm bilik gak...:)

    ReplyDelete
  4. suspen jer laa ingatkn sweetpea JOGET apa tadi...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hhahaa...wuiii dah tua2...x dayo nak berjiget lagi...:P

      Delete
  5. nak jugak ! hehe mesti wangi gilerr, haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha....yup...amat mendamaikan bak kata mama Qis..:)

      Delete
  6. wangi eh...tak penah try agi...huhu

    selalu sembur febreez je kt umah...huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cubalah Ungu, sedap tau bau dia...haha...sokmo la kite ni jadi promoter x bertauliah kan...:D

      Delete