Friday, 20 April 2012

My Way...Jang Dong Gun...

Assalamualaikum...

Ehem ehem....slamat pagi...wuuu...pagi la sangat dah sekarang ni yerk...:)
hmph....korang tau x smlm kan...kite g tgk movie ( ceh bajet macam best jerk kan...walhal g tgk movie ajer pun...gile punye senget kan kite nieh)...yerla....kite ni semenjak dua menjak kebelakangan ni...memang bz bz bz....sampai masa untuk diri sendri pun xde tau (ngalahkan YB jer kite punya bz kan...gedik Cik Pea)...so g tgk movie is something 4 me...ahaks

Sebenarnya masa kat pahang ari khamis aritu...kite ada ternampak signboard filem baru...citer MY Way....waaa....mata blink blink la bile tgk tuh..pehtu start tayang 19hb April...trus jatuh Cinta nak p tgk....dah la citer Korea...citer perang ...wuuuuu....kite memang suka suka sangat citer action2 movie nieh......dan yang paling terpenting skali....hero kesayangan ku...JANG DONG GUN berlakon....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....saragheee oppa!!!...oppa..walau kamu dah tua....kamu tetap hero pujaan ku semenjak dari Universiti dolu dolu...hikhik....so pas balik keje smlm pas Isya'...dengan bangga kite pun bersiap nak p tgk wayang... Kite hangkut hosmate kite sorang teman....kite g tgk kat Tropicana City mall... kat sini best pertama...x ramai.... kedua....tiket murah ( 9 hinggit jer)...ketiga...tempat selesa n mudah parking...owh one more....parking fee cuma sehinggit sajor......hahahha...kalau kat tempat lain...mau dah kena 9 hinggit kalau lama macam tuh tau...


citer my way ni basically pasal....persahabatan.....bila hati dah bersatu....mati pun sanggup kerana kawan...:)...hehehe....citer ni diambil from true story...so...a bit heavy la perjalanan citer dia ......over all just OK la citer dia ....untuk effect,seni latar, kesinambungan cerita,dengan lakonan plakon dia memang first class..........em..cuma kalau nak dibandingkan....kite lebih suka citer taegukgi..


Me n Baya...
Ini untuk nasihat n peringatan....bagi sesapa yg berhati ala bunga2 taman orkid...dinasihati...x yah la p tgk k....kang ada muntah hijau dalam tuh tgk darah + aksi2 citer yang mengerikan...ha...dinasihati jugak...sila bawak baju sejuk....sebab citer dia amat panjang ( macam industan da)...beku kite dalam tuh...akibatnya...balik umah hakhak...terguling kite sakit badan( padan muka sapa suh x bawak baju sejuk kan...)..


Psst psst : Nak bersiap...nak balik rawang...weeee....

2 comments:

  1. taegukgi...ayie pun suka dgn filem perang tu..penuh emosi dan suasana perang yg real. :D

    ReplyDelete
  2. haha....yeker....ada geng la macam nie...:D

    ReplyDelete