Thursday, 5 April 2012

I'm so Pinky....

Assalamualaikum....

Hi guys...hahah....bila Jumaat tiba...kite pun hati bergumbira...sebab esok CUTI...yeay...plan macam nak balik Rawang...tp rasa malas menebal didalam diri...takperla....dok ajala kat umah kan cuti nie...boleh rehat2 kan diri...almaklumla kan dah brapa lama cuti tak dok kat umah...ok....kite baru ja balik dari Pasar Jumaat tadi....tolong my senior..( Akak Aniza) cari tudung kat dia...hakhak...padan muka kite kena paksa cari tudung yang matching ngan baju dia tau...sebab aritu dia beli tudung kite komen..."Akak tudung ni x lawa...x matching ngan baju..." hakhak sesuka suki jadi fashion consultant aja kan kite ni...macam la diri kite ni betul sangat appearancenya...

Setelah membelek2 tudung hampir kesemua kedai akhirnya....kite jumpa tudung yang sesuai ngan baju k.aniza...hikhik...Alhamdulilah...kalau x sian baju sari Biru tuh xdapat diperagakan oleh Datin Aniza kite tuh tau.

Akak senior kite sorang lagi pun g rembat tudung gak...Kak haullah...bukan kah kita hanya berjanji akan beli Ice blended sahaja????apa sudah jadi...? Anda terpedaya dengan tudung2 itu....hehehehe...


Ehehehe...sempat lagi kan kite nak memosingkan diri depan komputer...:)

Erm..sebenarnya apa kite nak citer nie ek apsal kes beli tudung lak yang keluar...hish suka melalut benor....(dush untuk diri sendiri)...heheh..okeh2...sebenarnya sedang kite melepak2 dalam bilik kan...baru kite perasan,...Berapa PINKY nya kite arini...tgk2 kalu korang x caya...


Beg laptop + bag duit + keronsang

Kasut kite pakai arini
 
Skrin PC kite...
Keronsang kite pakai arini ( ni kite buat sendrik tau keronsang nieh)

Haha.....nasib baik ja...beg tangan kite bukan kaler pink kan.... haha....tupun nasib baik masa bli beg nie...ada kaler coklat ngan putih ja...kalau ada warna pink...mesti kite dah sambor kan beg kaler pink tuh...hikhik



Ini baru barang nak g opis..korang x tengok barang2 kat umah bilik kite lagik....aritu ja baru balik kg...mama kite marah...."Angah...dah2 la tuh beli barang warna pink....dari kecik sampai besar asyik warna tuh jer....bawak2 la bertukor..."..hahhaa....kite cuma senyum kambing jerk bile mama kite cakap macam tuh....:P

Psst psst : korang tau x tong sampah kite pun kaler Pink...itu yang diangkut dari zaman belajor dulu kalo...!!!!..tp persoalan...apsal blog kite tema dia kaler hijau r?????

10 comments:

  1. yeah!!! PINK all the way~~same plak beg laptop kite^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeke....give me 5 sebab beg sama,leh buat persatuan nieh

      Delete
  2. haha..mcm2 la kamu ni...beg sma mcm nur jgk

    ReplyDelete
  3. persoalan. kenapa belog wwane hijau? ehehee... jawap! haep!! jawap2!!

    perempuan = pink, memang susah nak lari... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. errr..takda jawapan.....knp ye knp kaler hijau??

      Delete
    2. i know the answer. sebab pea = kacang hijau. so kene la letak hijau. takkan la kacang hijau wane pink kan? ehehe... begeliga tak otak ejam? :P

      or.... maybe bf/hubby cik sweet pea ni suka hijau, so. letak la hijau.. jeng3.. ehehe :D

      Delete
    3. haha...yg first tuh leh pakai ...

      Yang second....owh xleh pakai hokeh...

      Delete
  4. a'ah laa..ada juga ayie terfikir knpa blog cik sweetpea tak kaler pink..??? langsung x ada kaler pink...putih/biru dan hijau jer...kenapa??? :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. tula...tengah pikir pesal kaler hijau....hmph...mungkin sebab hijau ni mendamaikan mata kot.....xperla...nant nak wat design baru kaler pink...hakhak

      Delete