Thursday, 15 December 2011

Shopppink!!

Hi Guys....

Tadi kite ada meeting di Cyberjaya....kite g meeting ngan kwn kite....semangat kite org dua nak g meeting.....sampai stengah jam awal....hehehe...
Dalam meeting kite orang dua diam seribu bahasa ( sambil makan nasik lemak kat belakang..hehe.) dah semua menda kita orang kasik maklum balas kan...so diam ajala kan...urusetia pun x tanya apa2 kat kite orang...

Sehabis meeting kite orang pun nak balik opis...skalik tgk jam....uih....baru kul 1 nieh...lunch hour...kite tumbuh tanduk ajak kawan kite g jejalan kat Mid Valley...al maklum la...kite rindu ngan Mid Valley ( tuh tempat kite lunch hari2 tau dulu time keje kat company lama). Kawan kite pulak nak g cari dress tok cocktail dinner...hah...kite pun apa lagik....dari satu butik ke butik lain jenjalan mencari dress....akhirnya...yes jumpak jugak yg kwn kite bekenan dihati...:)...lawa dress tuh....kite ni tukang bagi komen + kunun2 macam fashion consultant....ecewah...berangan ko ek Cik Pea....tp seriously...sakit kaki seh jalan2 shopping ngan kasut tinggi...

Korang jangan salah faham tau...walau kita org g Mid Valley...kite orang balik opis on time tau....kekeke.

Hamboi Kak Jem....lentok kamu yer....mentang2 dapat dress lawa nak g parti nuffnang...suke la tuh...:D
Psst psst :  Buat senior ku olla....I misz U ( cewah baru pisah sehari..dah rindu...kekekeke)...bila jalan kat Mid Valley tadi...tringat zaman dolu2 suko duka ngan kawan2 opis lama...:)

6 comments:

  1. amboi.. smpat lagi tu nyingah.. hee..

    ReplyDelete
  2. Wahhhhhhhhh bestnye. Siap shop sakan die.

    ReplyDelete
  3. comeynye gambar..

    orangnye pon comey gak...:)

    ReplyDelete
  4. lama x p mid valley.. rinduuu

    ReplyDelete
  5. Sama2....hehe...cun akak malam tuh..:)

    ReplyDelete