Sunday, 18 December 2011

Hari Membaca Sedunia...:)

Hi Guys...

Cuti sabtu n ahad lepas kite memang terisi....terisi ngan baca novel...hahaha...korang jangan x caya....kite berjaya abihkan novel bermuka surat 753 tuh dalam masa satu hari jer....bebudak rumah kite pun x percaya dengan kite sebab kite ni jenis MALAS MEMBACA...usah kata novel....Surat khabar pun malas nak bukak....arap tgk gambor2 jer..:)

Mungkin sindrom tahap hormon membaca kite tgh meninggi ari sabtu tuh agaknya...:)
 kalau korang nak tahu novel nieh kite pinjam dari my senior Puan Olla...baca sinopsis kat blog dia punya pasal la...leh terjebak nak pinjam ( sebenarnya dah dekat 1 bulan lebih pinjam..baru semalam kite baca...:)..xleh harap betol kan kan...)
Beronggeng ngn akak Norida...:)..Baya....TQ tolong amik gambor..:P


Hehe....motif nak amik gambor makan...tp tuan dia sebuk nak enteprem gak..haha

Setelah bersengkang  mata membaca novel + keluar meronggeng ngan budak umah malam tuh....akibatnya ari ahad...kite x berenggang ngan bantal ngan tilam kite....sarapan pagi pun men order dengan Kak Hanan buchuk saya...hahaha....lebiu Kak...:)


Psst Psst: ....kite lupa nak cakap...skrg ni kite ada haiwan peliharaan.....2 ekor ikan PUYU....hahaha...nama dia Humpty n Dumpty ( nanti kite amik gambor ikan kite tuh tempek sini ek...)




7 comments:

  1. suka baca novel ye...hihi..

    kelasss ikan puyu..ada nama...comel.. ^_^"

    ReplyDelete
  2. mesti la kena ada nama...baru manja2 gitu..:)

    ReplyDelete
  3. fuyoo..tak sangka adik manisku leh baca novel MAID tu..^_^

    ReplyDelete
  4. wui wui...perli ka....hehehehe...apa pun....TQ kasik pinjam...aha...kalau kat perpustakaan ni sah kena denda sebab dah lama pinjam...:P

    ReplyDelete
  5. perkataan beronggeng tu yg buat ayie suka...

    ReplyDelete
  6. hehe..comey la nama ikan puyu tew..

    nnti tunjuk gambor eh..:)

    ReplyDelete
  7. Ayie...apola yg kamu suka sangat tu yer???

    Ungu....wokeh...nanti kite tempek gambor mereka berdua...:)

    ReplyDelete