Thursday, 15 December 2011

Bekas Airwick

HI Guys...
Salam Jumaat...
Hehee...kite suka ari Jumaat sebab lunch time dia lama...so ada chance kite nak conteng2..:)



haha....korang tgk gambor kat atas tuh mesti korang da tau apa kite nak buat kan....:)...Tp skrg kite xtau nak lukis gambor apa...korang ada idea x????

Psst psst : Mengantok.....huhu

5 comments:

  1. lukis gambo ayie laa...boleh? :P

    ReplyDelete
  2. draw sndiri ke yg ada gmbar bunga2 tu? lawa pulak.. lukis corak abstrak.. xla pening2 kepala nk lukis apa..hehehe

    ReplyDelete
  3. ayie...ayoooo...x reti oooo nak lukis gambor ayie..:)

    Nana : saya guna pen yang jenis cat

    ReplyDelete
  4. hehehehe..btw sangat lawa.. nak satu boleh? ^^

    ReplyDelete
  5. Boleh...tp kn la tunggu bekas baru pulak...sebab yang tuh dah ada yg booking...hehehe

    ReplyDelete