Wednesday, 13 August 2014

Open house opis aku

K.has, aku ngan K.haullah
Bila raya ja ada open house...
Bila ada open house ja...mesti ada makan...
Dan bila makan ja badan aku naik berkali2 ganda...mihmihmih

So sekarang nak salahkan open house ke salah diri sendri sebab selera dinosour??( Soklan bocor nieh)
Apa pun...aku suka open house sebab time ni la nak gather2 ngan  kengkawan...selalunya...time opis....semua serius ja....bz ngan meeting la...out station la....susah sangat nak dapat dok semeja n makan macam ni....

Ni gambar masa open house opis aku....havoc sesangatnya tahun ni rasa....tahun depan ntahla dapat lagi x kita nak beropen house sesama...banyak yang nak naik pangkat da....huhu...

With our KSU......KSU yang amat sporting....suke suke suke

With ex Pengarah Kanan kita orang



Tok Pa....our menteri.....erm...gambar ni kesian dekat K.Kamilah tetiba nampak tudung ja...dahla gambar ni tangkap pakai hp dia...


Sarli, K.Has, Aku ngan my love sister K.Haullah


Psst psst : Sayang korang semua!!!










4 comments:

  1. Wah, bestnye open house :) Tahun ni baru 1 je open house Cik Mimie pergi..tak bnyak kot..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. best tu memang best....tp bila naik berat...tu yg x best

      Delete
  2. Blogwalked!

    http://cerita-adindabaizuramazlan.blogspot.com/

    ReplyDelete