Friday, 8 August 2014

2nd Giveaway TiNiE

I don't care eh eh eh..
I don't care eh eh eh....

Wah....happening tau bila aku g lawat blog tinie ni...
Korea gitu...
akak suka..suka suka...

Adik Tinie kita ni ada buat wink GA...
korang tau x apa wink tu?

ha ni nak tunjuk apadia Wink bg yang tak tau
Ok...korang semua please okeh....
Jangan gelak kat aku..
Korang tau x....nak dapat shoot selfie kenyit mata ni memerlukan semangat yang tinggi bagi golongan yang berumur seperti ku ( da tau tua...gedik gak nak masuk GA ni..)


Aku bertekad nak masuk GA ni sebab terjatuh cinta ngan adiah dia...
Tgk...comel kan adiah dia..i like...

Untuk tgk hadiah dia yg len... sila la korang ke pautan ni  http://aquagurl87.blogspot.com/2014/08/hadiah-menarik.html

Syarat nak masuk contest ni senang je
1. Korang letak gambor wink korang... wink wink ( aku dah letak kat atas)
2. Soklan....menjawab siapa retis pujaan u olsss
Kalau aku la...maklumla bkn alam belia lagi.... so retis yg dia minat pun old skool skit la...
Aku minat P.Ramlee....ehehehe...
Aku minat dia..sebab bakat yang ada pada dia...
Sejak kecik lagi....aku disajikan dengan filem2 lakonan p.ramlee
Mcm Bujang Lapok, Doremi, Labu Labi n macam2 la lagi..
Series...aku masih tgk citer dia smpai sekarang...

Nila retis pujaan hatiku P.Ramlee.... hensem takdak....manis juga ada...

3. Korang follow blog tinie... (da follow)
4.tag 3 rakan blogger ( aku nak tag erm...

   Awww.... bertuah tau u olsss bertiga di tag...:D
5.Tinggalkan link korang pd blog tinie .

Psst Psst : Macam best je kan kalau aku pun nak buat GA....:D




3 comments:

  1. awwww... bertuahnye rase.. hee..
    good luck lalink.. :)

    ReplyDelete
  2. Good luck Sweet Pea..Hehehe..Cik Mimie da join da..hope ade rezeki kita menang..ngehh~~ :)

    ReplyDelete