Wednesday, 2 November 2011

Order Cik Amiro

Smlm balik umah ja...ada org tuh trus request kat kite.....
"Aku pun nak gak kad macam ko buat kat Baya tuh....tp nak kaler ijau"

Haha....yerla2....kite buatkan....lepas solat Asar...kite pun trus mengunting kain2 n menjahit nak kasik sama itu Makcik...Dengan spantas kilat kite siapkan ( erm......sebab lepas maghrib ada plan nak p GIANT....nak g beli barang  hahaha ko nieh Cik Pea dah g GIANT mestila nak bli barang...xkan nak menari hulaaaa lak kan dalam GIANT tuh....)

So inila hasilnya....tadaaaa

hahaha....inila hasilnya...dia suka yg simple....so kite pun buat la yg simple2 kat dia.....Ha...kat bawah ni tempat letak hardisk Kak Haullah....dia request aritu.....baru pagi tadik kasik....dia nak bunga kaler2 pink....so kite pun buat la ikut arahan....saya yang menurut perintah...:)

Hardisk Case
Psst Psst : Esk kite cuti....lalalalala....sunyi la blog kite kan nanti balik kampung...:)

8 comments:

  1. hehehe..akk memang rjin lah..brape akk jual neh? aty2 balik kampung yee....cpt blik tau..nti ct rindu...hehe

    ReplyDelete
  2. g tgk kat tab tempahan....ada senarai harga...:)

    ReplyDelete
  3. Ain...hehehe....itu namanya kite xde menda nak buat kat umah....huhu

    ReplyDelete
  4. cantik.. leh wat bisness ni...

    ReplyDelete