Monday, 6 October 2014

Segmen Bloglist Exchange by Anne Nurain




Jom join segmen bloglist cik Adik manis Anne Nurain...nak join sila klik banner diatas

Syarat mudah sangat2

1. Follow blog penganjur iaitu aku la kan.. Hehehe..
2. Buat satu entry simple bertajuk "Segmen Bloglist Exchange by Anne Nurain".
3. Tepek banner ni sekali sambil backlink ke entry ni..
4. Tag 3 orang blogger.
5. Tinggalkan URL entry korang kat ruangan komen entry ni..
6. Buat satu bloglist baru yang mengandungi blog penganjur & peserta segmen.


Blogger bertuah aku tag..
2.Syaz



12 comments:

  1. Macam menarik juga segmen ni...senang nak bw nanti.
    Insyaallah, nanti sy join yer (^^,)

    ReplyDelete
  2. thanks for joining sis! :)
    senarai peserta dah update, boleh la update bloglist & blogwalking ke blog peserta. ^__^

    ReplyDelete
  3. selamat bersegmen semoga berjaya

    ReplyDelete
  4. BW kat sini dari segmen yang sama

    ReplyDelete
  5. salam singgah daro segmen sama :))

    ReplyDelete
  6. singgah dari segmen yang sama..
    http://khudri2337.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-exchange-by-anne-nurain.html

    ReplyDelete
  7. saya dtg dari segmen yang same... salam perkenalan yer.. blog awk dah ade dalam bloglist saye: ''Segmen Bloglist Exchange''...

    SWEET HEART

    ReplyDelete
  8. dtg dr segmen yg sama..selamat bersegmen :)

    ReplyDelete
  9. singgah dari segmen sama.. gudluck! jemput singgah
    http://sakuraungu92.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-exchange-by-anne-nurain.html
    http://sakuraungu92.blogspot.com/2014/09/birthday-giveaway-by-shad.html

    ReplyDelete
  10. singgah dari segmen yang sama, follow sini

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-exchange-by-anne-nurain.html

    ReplyDelete