Tuesday, 14 October 2014

1st Giveaway by SweetPea

Guys....this is a Sticky Post




Assalamualaikum.....
Buat pertama kalinya Blog SweetPea nak buat Giveaway.
So Sweetpea berharap sangat2 kawan-kawan semua akan support my 1st Giveaway ni...




Giveaway ni akan berlansung sehingga 31 Okt 2014... so jangan malu n jangan sengan...sila-sila la ye join give away ni....syarat dia mudah je


  • Blogger mestilah warganegara Malaysia
  • Wajib follow blog MySweetPealife dan juga FB Mysweetpea
  • Buat satu entry bertajuk : Giveaway by Sweetpea dan backlink ke entri ni ye
  • Dalam entri tu Wajib sertakan gambar korang paling menarik bersama barang yang paling korang sayang n sebab korang syg  ...Contoh dibawah.... mcm sweetpea...syg cushion foundation sebab itula bedak sweetpea n yes....susah nak dapat...kena kumpul duit nak beli...hehehe...


  • Tag 3 orang rakan blogger anda....
  • Dah siap semua itu tinggalkan link anda dan comment entry ini yer

Hadiah bagi giveway ni... memandangkan Sweetpea peminat barang-barang from Korea...so hadiah pun mestilah from Korea juga
  • Krim Tangan ( Natural Republik)
  • Mask muka (Shara shara) - 3 mask
  • Blog review --- ini je bukan dr Korea...ni from Malaysia with love



Psst psst : TQ for joining!!!!.. Sweet Pea revise balik syarat sebab ramai kata xada makeup....hope u olsss.... join ye...


Update Senarai Peserta

  1. http://sallysamsaiman.blogspot.com/2014/10/giveaway-by-sweetpea.html
  2. http://sayasukala.blogspot.com/2014/10/1st-giveaway-by-sweetpea.html
  3. http://adna2029.blogspot.com/2014/10/1st-giveaway-by-sweetpea.html
  4. http://kasut-rantau.blogspot.com/2014/10/segmen-first-giveaway-by-sweet-pea.html
  5. http://giveaway-jom-santai-aje.blogspot.com/2014/10/giveaway-by-sweetpea.html
  6. http://coretancikfafa.blogspot.com/2014/10/giveaway-by-sweetpea.html
  7. http://mylif3board.blogspot.com/2014/10/giveaway3giveaway-by-sweetpea.html
  8. http://ghasaje.blogspot.com/2014/10/giveaway-by-sweetpea.html
  9. http://hurinnadhirah.blogspot.com/2014/10/giveaway-by-sweetpea.html
  10. http://greenfarra.blogspot.com/2014/10/giveaway-by-sweetpea.html
  11. http://anisyamir7lee.blogspot.com/2014/10/giveaway-by-sweetpea.html
  12. http://linazainal.blogspot.com/2014/10/segmen-rakan-blogger-giveaway-by.html
  13. http://hanaexotics.blogspot.com/2014/11/1st-giveaway-by-sweet-pea.html

30 comments:

  1. Wah, kak pea buat segmen la..Alor, kita xde pakai make up pape..pun :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala cik mimie....bedak pun boleh dikire gak

      Delete
  2. wahhhh kena pakai ke ?? mekap xde ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah tukar....hehe....makeup ramai sangat yg xda...so tukar kepada barang yg disayangi...:)

      Delete
  3. wah mcm menarik jeeee ni......mcm nk tryy je:P

    ReplyDelete
  4. http://sallysamsaiman.blogspot.com/2014/10/giveaway-by-sweetpea.html

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. Boleh sayang....apa sahaja barang2 yg disayangi....:)

      Delete
  6. http://sayasukala.blogspot.com/2014/10/1st-giveaway-by-sweetpea.html , JOIN YA

    ReplyDelete
  7. ana join ya
    http://adna2029.blogspot.com/2014/10/1st-giveaway-by-sweetpea.html

    ReplyDelete
  8. hehe.. tak join, tapi tlg promote & tag kawan..

    http://kasut-rantau.blogspot.com/2014/10/segmen-first-giveaway-by-sweet-pea.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq for the support really appriciate

      Delete
  9. Sama.. tak join tapi add blog sahaja. :) tambah kenalan..

    ReplyDelete
  10. kalau tunjuk brg je tak tnjuk org nye skali bole x?
    mklum la MG pemalu skit :P
    hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. alololo....pemalu tuan blog ni...hehe....boleh je.... :)

      Delete
  11. saya join
    http://giveaway-jom-santai-aje.blogspot.com/2014/10/giveaway-by-sweetpea.html

    ReplyDelete
  12. http://lalazarryn.blogspot.com/2014/10/1st-giveaway-by-sweetpea.html

    Uwaaa..saya takde gambar dgn brg make up sbb mmg tak pakai apa2 make up..leh join ke?huhu

    ReplyDelete
  13. baru join! ^_^

    http://coretancikfafa.blogspot.com/2014/10/giveaway-by-sweetpea.html

    ReplyDelete
  14. Bismillahhirrahmanirrahim
    http://strawberrysgurls.blogspot.com/2014/10/giveaway-by-sweetpea.html

    ReplyDelete
  15. nak join! parking sini dulu hehe jemput join GA lissa juga ye
    http://lissadblog.blogspot.com/2014/10/1st-giveaway-with-lissa-d-blog.html

    ReplyDelete
  16. Dah join. Singgah baca apa yang Hana sayang.
    http://mylif3board.blogspot.com/2014/10/giveaway3giveaway-by-sweetpea.html

    ReplyDelete
  17. Dah join :)

    http://ghasaje.blogspot.com/2014/10/giveaway-by-sweetpea.html

    ReplyDelete
  18. iqa join

    http://hurinnadhirah.blogspot.com/2014/10/giveaway-by-sweetpea.html

    ReplyDelete
  19. farra join
    http://greenfarra.blogspot.com/2014/10/giveaway-by-sweetpea.html

    ReplyDelete
  20. Sy join ^^

    http://anisyamir7lee.blogspot.com/2014/10/giveaway-by-sweetpea.html

    ReplyDelete
  21. saya join :)

    http://linazainal.blogspot.com/2014/10/segmen-rakan-blogger-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  22. Harap diterima :)

    http://hanaexotics.blogspot.com/2014/11/1st-giveaway-by-sweet-pea.html

    ReplyDelete