Wednesday, 4 July 2012

Doodle From My Note

Hi Guys...
In progressss

Arini kite nak kongsi hasil keje kite ngan u olllssss....kite da lama x melukis doodle kan kan....
Doodle yang kite lukis arini kite tau is not very lawa....u olll nak tau naper...sebab kite lukis from teponggg kite.....huhuhu......lama jugak tau kite praktis nak lukis dengan guna pen Stylus ni...makan bulan tau....nak kontrol tangan nak lukis nieh...seksa kot bagi kite nak hasilkan lukisan dengan menggunakan menda alah tuh...so setelah beberapa lama bertapa training...ni la hasilnya.....

Erm...jadila kan hasil kite kali ni....walau x berapa lawa sangat....

Happy happy at last dapat satu doodle mcm ni....:)



Psst psst : Akan tingkatkan lagi usaha untuk melukis!!!!

16 comments:

  1. Replies
    1. jgn jeles...sebab masih blom lawa lagi...

      Delete
  2. wahh bestnye....hehe, pandai lukis...nice one =) hehe saya pandai edit je, klu nak start tu ta pandai...=p

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ...ehehe....kite bab ngedit nieh fail skit...arap2 pun stakat guna photoshop je...

      Delete
  3. cantik dah kot.. kalau aida lukis ntah jadi ape tak tahu. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. blum cukup lagi la Aida......kena perbaiki lagik...anyway TQ

      Delete
  4. ayie x hairan kalau lukisan doodle tu cantik sbb cik sweetpea memang berbakat...hehe

    sebelum ini pun ayie dah tgok lukisan cik sweetpea... :)

    boleh lukis doodle ayie pulak tak? hehe3

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu...blum cukup lawa lagi ni ayie....kena banyak praktis

      Ayie nak doodle kude eh....hehe

      Delete
  5. ala comey2 mcm azie lah ahaks...*pasan*

    ReplyDelete
    Replies
    1. xpo2 azie ni antara kite dua ja....org len ta tau....bila g kite nak pasaaannnn kan kan

      Delete
  6. waaa , kakaq , buat ain kan ain 1 . eh! hehe

    ReplyDelete