Sunday, 1 July 2012

Bloggeroid Mobile App

Bonjour....hello u olss..

Hmph...dah lama benarnya nak tulis entry nieh....tp entah asyik dok kat draft jer...so arini kite publish....em......semenjak dua menjak nieh kan....kite ngaku tau...kite memang pemalas sangat2...kuasa 1000 untuk menghapdate blog....alasan bagi kemalasan itu ialah....malas nak bukak kmputer bila balik ke rumah....hehhee...pehtu nak buat connection ngan WiFi kat umah tuh pun bercinta gak....nak kena setting baik punya tempat...sebaik port yg bagus tuh hujung katil kite....hahahhahahaa...bagus la kamu WiFi.....lap u..muah...tp kalau guna laptop beserla...nak kena transfer gambar la...itu la ini la....eeee...so menyampah...pehtu kes kemalasan kian menambah bile ngan kite yang selalu asyik kena outstation memanjang kan...haha...( huh....bajet bz sangat la kunun....nyampah)

So solution nye....skrg ni kite hapdate blog guna phone ajerk ( ceh macam canggih...walhal dah ketinggalan zaman dowhhh...org len dah berzaman kot guna.....) tapi xperla..x kisah...nak cite jugak...haha...mana tau kot2 ada kawan2 yg xtau kan kan...so kite kongsi ilmu... \/(^^).

So u ollss....kalau rasa nak memudahkan diri korang nak hapdate blog walau dimana anda berada....kite suggest gunala..... Bloggeroid Mobile App nieh...sungguh mudah dan practical untuk menghapdate....:)...
Interface untuk menghapdate dia pun very  user friendly tau.




Psst psst : Happy sebab SPAIN menang 4-0 kalahkan ITALY.... .:D






19 comments:

  1. Replies
    1. Erk....kat spain pun ada bomoh ka....hahhaa....isk2 x baik menuduh tau....hahah...:P

      Delete
    2. ade.dorag import bomoh siam tu.
      huuuuuuuuuuu

      Delete
    3. Uih...dasat la u.....pasang spy ehhhh intip pasukan SPAIN...hehehe

      Delete
    4. arghhh...sungguh bahye.....hikhik.....sebaik dalam undang2 bola sepak x tertulis.... BOMOH IS NOT ALLOW HERE.....hahhaha

      Delete
    5. mungkin spain bayar lebih kat bomoh tu untuk buat balotelli lemah gemalai.

      Delete
    6. Mungkin kot....hikhik....balotelli kena mandreeemmm before masuk padang....

      Delete
  2. Nset kita tak canggih.. :)
    yess..spain menang..^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ehehe....xper2....ilmu ni kite kongsi2 kan....hehe....tula....best kan spain menang....4-0 lagikkk...:)

      Delete
  3. haha, kita pon tatau benda ni ade...=p

    huuhu..cess untungla spain meang =p

    jomlah terjah sini sat sweet pea =)

    http://cinqleafclover.blogspot.com/2012/07/aku-bukan-orang-berada-tapi-aku-redha.html

    ReplyDelete
  4. Eheheh..yeker....hehe ni kire mcm kite buat technology update la eh....

    Wokeh2 kt g terjah blog.kamu ehhhh

    ReplyDelete
  5. ayie setakat ni selesa guna lappy jer buat entry blog....belum terniat lagi nk guna hp...hehe..

    p/s : ayie mmg dah agak itali akan dibelasah teruk sepanyol....sbb memang dgn jerman pun kira gol nasib jer...jejeje

    berbeza dgn sepanyol kalahkan itali..semua dgn gol2 padang yg cantik

    ReplyDelete
    Replies
    1. errr....lappy memang pujaan gak...tp lappy kite tuh dah uzur benor....tanda nak suh bli baru la tu kan....mencik....

      hehe....sy tetap sokong spain...casillassss....best keeper tuh...ngan silva...hehe

      Delete
  6. tepon 3310 boleh tak? hik3.. yeay!! spain menang (padahal tak tgk pun :P)

    ReplyDelete
    Replies
    1. er.....kena cek balik function dia...hahha...ada support ke x...ehehe...lawak la aida neh

      Delete
  7. jengjengjeng! dah angkat smartfon gamak nye.. ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. eheheh...dah lama kite beli la Ain.....henpong rosak..so....wishlist tu terpaksa la ditunaikan.....hahhaha

      Delete