Thursday, 29 March 2012

Pasar Filipina Sabah

Assalamualaikum...
Hi Guys...aduh lama sungguh kite x update apa2 kan...bz bz bz (ahahha...mengedik kan)...kite sebenarnya sekarang dekat Kuching Airport (KIA) tengah tunggu flight....so sedang2 melepak minum kat coffee beans ni....kite nak update story kite buat outstation dekat sabah aritu....

Ni feveret kite...Capucinnooo.......hehe
Dah sampai Sabah kan...of courseeeee la kite takkan lepas kan peluang untuk pergi ke Pasar Filipina( sambil menyelam minum air...kikiki)...korang tau....masuk aja kat pasar filipina tuh...memang garenti korang akan menggila la.....rambang mata nak pilih aksesori yang comel2...murah2....korang siap duit ajala g sana,....harga dia berpatutan la....tp if korang g ngan orang Sabah bole dapat lagi murah....kite sempat la mensopppinggggg kan diri membeli beberapa aksesori....tp in the same time kita juga dapat mencari idea2 baru untuk kite tambah koleksi Mysweetpea Craft nanti....x sabar nak balik nak buat semua yg ada dalam kepala ni rasanya...
Pasar Filipina Sabah


Kite tgh happy bersopping


Amacam....comel x??comel kan...

Abaikan jariku yang gemuk ituh hokeh....:P


em...gambar...haha...x sempat nak tempek la sini sebab semua barang dah masuk dalam beg...dah cek in tadik...so kite tangkap gambor gelang n cincin yang kite pakai ni okeeeehhhh....Nanti balik umah kite tangkap gambor apa yg kite beli lagik...huhu...




Psst psst :Sebenarnya banyak peristiwa lawak masa kite kat Sabah...serba semua x menjadi di Sabah tau...adoi....poning kepalo kite...nanti kiteh hapdate yer


10 comments:

  1. Wah jln2! Beshh..

    Kite tunggu awknye hapdet bru! Yeay!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehehe...g keje la Ain...jalan2 tuh sampingan ja..

      Delete
  2. teringin nak pi sabah.. wawa.. ada tak gambar suasana sabah? hehe.. (muka tak malu mintak) lawa kot gelang tu.. berkenan kat cincin tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. errrr....xdak la Aida...x sempat nak ambil...:)

      Delete
  3. x pernah sampai ke sabah serawak lagi

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeke....cpt2 pegi sana...best sangat2 tau kat sana

      Delete
  4. memang perkenal jugak pasar filipina kat sabah ni..kbykkn peniaga di sana memang asal dari filipina kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. erm...xtau la plak asal mana tapi dari apa yang saya dengar memang pasar tuh dulu2 orang filipina yang datang berdagang

      Delete
  5. x beli pearl ke?
    org cakap kat sana pearl murah

    ReplyDelete