Tuesday, 20 March 2012

Keronsang bunga Felt...

Assalamualaikum sahabat semua...

Hehe...kitekan baru ja sampai ke rumah dari Penang...huuuuuuuuuuuu penat tau drive kete comel kite tuh sorang2 balik KL....sminggu lebih kite outstation (sampai nak bw pun x sempat....erm...sedih sob sob..)......okeh2....kite xnak bebel panjang arini...kite nak share hasil keje kite jerk....keronsang bunga felt....cantik x??? cantik x???


Actually keronsang ni siap before kite g Penang aritu...tap x sempat nak tempek masuk dalam blog (tgk2...bertapa bz kite kan.....ngalahkan menteri kite punya gedik bz kan)
keronsang ni besor duit 5 posen jer....hehe...setiap satu design dia beza2 kite buat....huhuh.....ni baru separuh yang siap tau....ada lagi separuh...uhuhu..arap2 sempat la kite siapkan before kite terbang ke Sabah weekend ni....
Ok...walau xdak kena ngena ngan entry..kite nak menempek jugak gambor2 masa kenduri kawin spupu kite aritu ( betul2 xda kesinambungan dalam penceritaan....faileeeeddddd)



brehat setelah penat setelkan meja makan pengantin...huhu

amik berkat...auuwwwwww

gambor blur....camera man dia ni takot tgk pengantin yg cun sgt kot

psst psst: trasa diri sangat2 bz sekarang ini....huhuhu...mintak nyawa....

3 comments:

  1. mula dah kreativiti cik sweetpea...ni yg mengujakan ayie nih...weeeeeee :D

    ReplyDelete
  2. jual ke? comel je keronsang2 tu.. :)


    comel gile! cik sweetpea ni.. ehehe...

    ReplyDelete