Tuesday, 21 February 2012

I'm Back...

Assalamualaikum....

Hi Guys.....i'm back...setelah sekian lama kite menyepikan diri....haha....rindu betul kite kat korang...ada tak orang yang rindu kite???( ceh budget macam retis jer kan kite nih ada orang nak rindu rinduan)...

Sorry guys..too many things happened to me lately nieh..sampai tak tercapai dek akal ku dibueknyo.....mana ngan kerja yang melambak tahap gaban...tido jgn ditanya la....memang x ikot masa...sesuka hati saja....sampai demam2 pun kite still mai ke opis tau time ari sabtu ( bercerita untuk meminta simpati la kunun).......hahah...tp apa pun...my Moto....LIFE MUST GO ON NO MATTER WHAT HAPPENED.



Owh...kite sempat siapkan beberapa keronsang untuk anak maksu Ni kite........hehe...arap dia suka la keronsang comel2 nieh.....untuk g kelas  tuition....:)



Comel x???
Jap....bukan ke patutnya arini wordless wednesday...ahahaha.....xperla....x kire...xnak ikot tema today....:)

Psst psst : Buat DRC ngan CT...yaiks...sowiii sowiiiii akak x sempat nak post lagik hadiah kat pemenang contest tuh....nanti akak langsaikan hutang hadiah tuh tau....jgn risau k...okes...nak g jelajah blog kwn...RINDU kat korang...MUAHHHHHHH....







10 comments:

  1. owh..patutlah lama menyepi..
    comel2 kerongsang tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehehe.....TQ Lily....windu sama lily...:)

      Delete
  2. conel nyer kerongsang yg dia wt...nak satu bleh??

    ReplyDelete
  3. memang ramai yg rindu dan tertanya2 mana cik sweetpea menghilang buat kenduri kawin ke apa? hehe...

    ReplyDelete
  4. huish...sampai ke kawin plak dah( jangan buat gosip tau...:P)))...haha....ada jer la ayie..x g mana pun...

    ReplyDelete
  5. comel je keronsang cik sweetpea buat :)

    ReplyDelete