Sunday, 29 June 2014

MISSION: Ramadhan Blog Tour by Kaktus Oren



Assalamalaikum....

First time ni try nak masuk segmen..
dalam kesempatan ni...nak ucapkan selamat hari jadi pada Cik Oren 14 Ramadhan (kalendar Islam)

Nak berkenalan dengan Cik Oren? Sila singgah blog dia eh di URL seperti dibawah





13 comments:

  1. Noted with thanks. :) Dah semak penyertaan untuk calon backup singer. Hihihi. Salam Ramadhan.
    Baru je kenal tadi kan? #OrenTour

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum . Nik datang daripada segmen yang sama . Jemput la singgah . Hehehe

    http://milikallahsepenuhnya.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. hi :) datang dari segmen yang sama
    http://mellyareenza.blogspot.com/2014/07/mission-ramadhan-blog-tour-by-kaktus.html

    ReplyDelete
  4. ayu dtg dari segmen yg sama.. ada masa singgah la ke blog ayu..ayu ada buat segmen juga sempena ramadhan...sudikan la join ye...tq..

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/06/mission-ramadhan-blog-tour-by-kaktus.html

    ReplyDelete
  5. hi CT jenguk sini jalan jalan.. CT follow sini jugak :D
    selamat bersegmen.

    jemput jenguk blog CT yang tak seberapa
    www.sitiyangmenaip.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Singgah dari segmen yang sama :)

    http://aniesaahmad.blogspot.com/2014/07/mission-ramadhan-blog-tour-by-kaktus.html

    ReplyDelete
  7. hai... singgah dr segmen yang sama.. selamat bersegmen :)

    http://syazdanny2329.blogspot.com/2014/07/mission-ramadhan-blog-tour-by-kaktus.html

    ReplyDelete
  8. Join segmen yang sama. Follow sini. Salam perkenalan.

    http://akukupukupu.blogspot.com/2014/07/mission-ramadhan-blog-tour-by-kaktus.html

    ReplyDelete
  9. salam kenal.. singgah sini dr segmen yg sama :)

    ReplyDelete
  10. Singgah follow sini dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete
  11. singgah dari segmen yang sama

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/07/mission-ramadhan-blog-tour-by-kaktus-ore.html

    ReplyDelete