Thursday, 13 September 2012

Window shopping Lunch Time

Hi Guys....

Waktu lunch kite arini ....memang amat membosankan...sebab kak Haullah n Kak Aniza  takder arini... cewah....melampau tol kite ni....keje nak berkepit je ngan Kak Haullah ngan K.aniza...hohoho......dok bawah ketiak dia org hikhik...so arini g makan tanpa mereka hanya ditemani my KAKAK ku yg sorang lagik.... Cik Adib( mampus kalau dia baca blog ni...kite panggil dia kakak...haha)

Pas makan...kite dok ajala lepak dalam bilik....layan lagu korea yang ntah langsung kite x pahamnye....sambil juga kite dok gugel gugel la kan....nengok barang2....hahaha...x menahan....x dapat window shopping kat shopping complex...dalam komputer pun jadi la.....hehe....pompuan tuh pompuan jugak!!!!! Apapun esok... Kak Haullah u janji dengan I kan nak bawak I naik kete Honda City u g jengjalan... I x kire u kena tunaikan jugak2.....walau pusing bangunan blok 10 ni pun jadikla...hakhak....

ok2...dalam tadi kite dok window sopping kan.....korang tau kite tgk menda.....heheh.....ni hah....tada....comel kan...comel kan kan...so sweet....aaaa...trus jatuh cinta dengan menda alah ni....

music box + crystal globe
Nak ja tadi  kite beli menda alah ni...tp pikir balik...haish...x gaji lagik...so no no no.....lagipun...dah nama window shopping kan....so window ajalakan kan....sob sob.... T_T......

Pas kite da bosan window sopping kite feeling nak jadi photographer profasional......haha...model opkos la diri kite sendrik....haha....tp kan...kite x tempek la gambor dalam blog ni....kang ada yg muntah pelangi plak nengoknyer.....hehhe..


 


Psst psst :Nak upload gambar kasut x boleh!!! mencik!!!

4 comments:

  1. wahhh..cantik tul laa musix box tu sweetpea....beli jangan x beli...kekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang nak beli....x sabor nunggu gaji nieh!!

      Delete
  2. Replies
    1. Aah....comel kan...haha..first thing nak buat pas dapat gaji...beli menda alah nieh...hehe

      Delete