Wednesday, 26 October 2011

ID Card Holder

Hi Guys

Semalam time cuti, kite dah siapkan 5 design baru untuk ID card Holder or lebih senang  orang ckp tempat letak kad matrik, kad Touch n Go ke....gambor kekasih hati nak letak pun boleh...hehehe....




Cute ID Card Holder
Setelah siap ja ID card Holder nieh...budak umah kite dah songlap sorang 1 buat letak kad keje dia orang....haaaaaaaaaaaaa.....sungguh dengki sebab kite x leh nak letak kad keje kite ( almaklumla...imej koporat la kunun kite nieh...huh dengki jeles!!!!!....).

Teringat time balaja dolu2.....kalau la ada tempat kad ni dolu2....alangkah bergaya nya kite nak g ke kelas...setiap minggu tukar design...hahahaha...then xder la kan istilah ( kite cuma pakai kad matrik depan pok gad jo.,....wahahaha..).

For anyone yg tringin nak order ID Card Holder ini...boleh PM sama saya.

psst psst :woooooooo...buat adikku yg blaja kat UTm tuh....wahahha....ya ampun.....nanti kamu bukak sem...angah buat yg baru...design ni semua dah kena songlap orang amik smlm...:P.. i make new design spesel 4 u k....hehe


21 comments:

  1. wak.kreatifnya..mesti pandai wat mcm mcm lagi:-)

    ReplyDelete
  2. Hahaha bru siap dah dikebas.. Bole buat bisness ni :p

    ReplyDelete
  3. snf= hehehe....x der la pandai sangat...boleh la skit2...baru nak jinak2..

    Ain....haha....tula...xdan nak publish...:)

    ReplyDelete
  4. mmg kiut...pandai buat..

    try la buat bisnes on9..:)

    ReplyDelete
  5. TQ ungu....x penah g nak buat bisnes on9 nie...slalu jual macam tuh jer..

    ReplyDelete
  6. wow they're so pretty i like those holders :)

    ReplyDelete
  7. azhafizah : boleh2....:)

    thehootingmind : TQ dear

    ReplyDelete
  8. buat sendiri? wahhh kreatif... kagum!!

    ReplyDelete
  9. memang cntik dear..tp ct xbrani nk pkai..nti pk guard jeles..haha

    ReplyDelete
  10. hahaha...sebab pak gad jeles....dia xleh pakai macam tuh...=))

    ReplyDelete
  11. waaaa.mnarik+kreatifff,nak satu??hihihi ^-^

    ReplyDelete
  12. rara....TQ.....tempahan masih ditutup skrg...nanti dah buka kite bagi tau yer..:)

    ReplyDelete
  13. design lain ade tak? kalau ada pm link dkat facebook (nur sha aadarwina). tq tq

    ReplyDelete
  14. alamak...dah abis jual..xper nanti kalau ada baru...kite pm link tau..:)

    ReplyDelete