Sunday, 1 September 2013

Pre wedding preparation

Assalamualaikum...
Slamat hari merdeka kawan2 semua...

Sekarang ni kite sedang berada didalam bus....hmmmm....dah lama kot x naik bas....kalau x.silap dah dekat 3 tahun x naik bas.....kite memang excited sgt2 dpt naik bas ni tau.

Actually kite skrg otw dr ipoh nak balik ke KL...cadangan memula nak balik naik ketapi ets tuh....tp skali tiket abis....so tepaksa la mengambil alternatif lain...

Kite balik ke ipoh sebab ada mesyuarat secara kecil kecilan dekat umah maksu tentang persiapan majlis kawin kite nant nun..

Seperti biasa setiausaha kehormat....maksu kita akan mengetuai perbincangan.. Selepas da abis2 bincang....kite org semua sibuk meletakkan barang2 untuk diberi kepada tetamu nant dalam kotak doorgift....hm....suke suke suke....trasa mcm trus semangat nak kawin tau....hahaha....

Apa pun....kite nak ucap tq pada family yg tolong banyak dalam.persiapan....ni baru suku je.... Nanti another 2 weeks....kite nak balik lagi nak siapkan macam2...hehe..

Untuk semalam...tq to abg imran ngan k.iza sebab blanja pizza untuk kita org semua masa buat keje......




Psst psst :banyaknya nak kena buat....mcm nak pengsan dibuatnya

3 comments:

  1. wa, bride to be :)
    semoga di permudahkan semuanya ya :)

    ReplyDelete
  2. bila kendurinya anis?? jgn lupe jemput akuuuuu

    ReplyDelete