Tuesday, 8 January 2013

Country Home Car Boot Sale

Hello..

Hi guys,

Minggu lepas kan...kite g lepak kat rawang, biasala...dah hari cuti2 kan....xtau nak buat apa....so kite g la lepak sana....

Happy sangat dok sana....sebab dapat jumpa ngan spupu kite....dia baru abis buat degree architecture dekat australia.....so....memang lama x jumpa dia...kalau nak jumpa dia pun masa raya ja....tu pun bkn slalu dia balik ke Malaysia.....

Ari sabtu tu kite just suka2 kat umah......lepak2 ja.....malam tuh....muahaha....biasala kan....dah sah2 muka kite ada kat Jusco Anggun.....kalau balik rawang...x sah kalau x g Jusco...mcm satu aktiviti wajib plak bila balik Rawang...sabor ajala.. Happy kan pemilik JUSCO...dapat orang cam kite.....bagi bisnes je kat dia...

Ok...ekceli kite g Jusco kali ni ada tujuan tau( cewah menunjukkan kite bukan sekadar suka2...beri perhatian ok...kite ada tujuan.).Esok kan mak uda kite sebenarnya nak buat Car Boot Sale...so kite telah menjadi mangsa untuk menolong dia....hahah...tp xpe....dia blanja kite makan pizza pas tuh ( cis....kelaut lagi diet kite)..

Kite sebenarnya suka tau bab meniaga2 ni.....hakhak....kite( dengan menggunakan duit mak uda...hakhak) g beli plastik tuk packing barang, marker n also manila kad tok buat banner(er...banner ke eh??? lantakla panggil pape pun asal nak tulis nama kedai)...

Mak uda kite jual barang2 dari Australia....hehehe....so...kite balik tuh kite lukis la banner yang bersesuaian dengan barang yang nak dijual....tgk kat bawah ni hasil lukisan kite...
tada...
Comel x??? comel x kite lukis????

Barang2 yang dijual

Mak uda kite

Penyibuk kan nak enterprameeeeeee.....

Psst psst: Happy sangat sebab banyak yg terjual!!!!

3 comments:

  1. Salam ... ini car boot sale kat masjid tu kan??? duk belakang masjid jer pun tapi tak penah singgah lagi car boot ni.... hoho~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah.....datangla...tgk2 mcm2 ada...:)

      Delete
  2. salam, mcm mana nak join yer car boot sale tue?? tq

    ReplyDelete