Monday, 1 October 2012

Pos Intan ke Sarawak

Hallooooo Guys..

tajuk xle blah.....hehe...last week merupakan hari yang paling bz dalam idup kite(ecewah...perkataan BZ memanjang ada...kunun nak cover la sebab x hapdet blog kan)...ok2....last week kite g antar adik kite yang Intan tuh ke UNIMAS....arghhhhh Intan....mengapa ko dapat belaja jauh2....kat KL ni kan ke banyak U....hmmmm....Tp...apa pun...Tahniah n syukur alhamdulilah....sebab dpt sambung buat degree dalam kos yang kamu nak.....so blaja elok2 la kamu eh disana...

Bosan nunggu
Untuk pendaftaran si Intan ini.....kite teman dia ke sana + mama + abah.... bertuah ko Intan ramai g antar ko... On that particular day... Along tolong antar ke LCCT.....baby x dapat ikot sebab dia ada hal kat Univesti dia.... muka dia da macam tikus cencorot sebab x dapat ikot...hakhakhak... tp mood dia dah baik...sebab one day b4 pegi... kite dah rasuah dia makan kat Nandos pehtu janji nak beli rantai( arghhhh mencik)....gedik minah tuh.....sebok nak ikot....walhal ada klas....pointer drop kang baru tau ( cewah.....baik la kunun kite ni...walhal dulu masa kat U pun kaki ponteng...oppsssss...pecah rahsia..ok abaikan abaikan).. flight kul 9....sampai sana dalam kul 12 lebih.... hahhaa....kite x sedar diri dalam flight...sebab tido..
Me and Abah
Intan n mama n abah

Sesampai di sana....kami semua trus ke Unimas di kota Samarahan....uruskan hal pendaftaran makcik Intan tuh.....bila da selesai....kite and mama n abah trus ke Kuching tok bermalam... Yala kan....dah sampai sana....alang2 kan dah selesai semua keje..kite bawak la mama ngan abah jejalan sana....mama kite nak g shopping...kite x excited sangat nak shopping sebab menda sama ja tiap kali kite g sarawak nieh...so kite sekadar jadi tourist guide....bawak mama and abah g shopping....makan kat kedai2 yang best macam topspot....then bawak g kedai kek lapis dayang....g muzium...g sana gi sini..ni antara gambar2 yang sempat kite tangkap time g sana...
Makan...

Mama da mcm model kek

shopping

Shopping lagi????


Mesti abah pikir....asal la anak aku yg sorang ni gedik sgt...huhu




psst psst :  Sup gamat is the best...i laikeeee....:)

3 comments:

  1. Replies
    1. Sedap...nak ckp x reti la plak mcm mana

      Delete
  2. bestnya ke sarawak. azni tak sampai lg kesana. :)
    aritu plan tapi tak jadi plak..

    ReplyDelete